Back

NVvOD Basisscholing Oncologie Datamanagement najaar 2024 

De NVvOD organiseert Basisscholing Oncologie Datamanagement!

Datum
Maandag  4 november 2024 (algemeen & veiligheid & rekruteren)
Woensdag 6 november 2024 (GCP-WMO = wet- en regelgeving door Tapas group)
Donderdag 7 november 2024 (diagnostiek & praktijk)

Tijd
Start per dag wisselend tussen 09.00 en 10.00 uur – eindtijd rond 16.30 uur

Locatie
Centrum van Alphen – Prinses Marijkestraat 20, 2404 BC Alphen aan de Rijn

Doelgroep
De NVvOD-basisscholing wordt in principe twee maal per jaar georganiseerd voor de beginnende, nog niet geregistreerde lokaal/centraal datamanager en monitor. De scholing omvat de grondbeginselen van datamanagement en het ontwikkelen van klinische studies.

Ook de bijdrage rond Wet- en Regelgeving wordt vanaf de basis behandeld. Meer ervaren leden die deze scholing willen volgen (bijvoorbeeld voor (her)registratie) moeten hier rekening mee houden.

Doelstelling
Voorzien in de basiskennis voor het uitvoeren van oncologie datamanagement/monitoring ter bevordering van de kwaliteit van verzamelde oncologische studiegegevens in Nederland.
Dag 1 & 3 moeten in combinatie gevolgd worden voor registratie in een van de Kwaliteitsregisters: Lokaal Oncologie Datamanagement, Centraal Oncologie Datamanagement of Oncologie Monitor

Certificaat
Je ontvangt je certificaat als je deze scholing volledig hebt afgerond. Je ontvangt een apart GCP-certificaat. De GCP is geen verplichting voor het verkrijgen van een basisscholingscertificaat, echter moet er dan wel een gelijkwaardig geldig certificaat overlegd kunnen worden, waarvoor de NVvOD goedkeuring heeft gegeven.

Kosten
Leden NVvOD: Deelname per dag: € 100,- ; gehele cursus:  € 255,-
Niet-leden: Deelname per dag: € 200,- ; gehele cursus:  € 500,-

Inschrijving en betaling
Inschrijving kan tot begin oktober 2024, mits dit nog op tijd is voor de meeloopopdracht, via de volgende link: https://forms.gle/M4rx5SwJkveMBG9q9
Na ontvangst van het bericht van inschrijving dien je het volledige bedrag te betalen o.v.v. je naam, lidmaatschapnummer (indien van toepassing) en ‘Basisscholing najaar 2024’, op rekeningnummer NL97 RABO 0132 9707 59 t.n.v. NVvOD Utrecht

Annulering
Bij annulering tot 4 weken voor start scholing worden € 20,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 4 weken voor start scholing, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Aantal deelnemers
Minimaal 10 deelnemers en maximaal 14 deelnemers. Er wordt voorrang verleend aan NVvOD-leden en aan de beginnende, nog niet geregistreerde datamanager/monitor. Als het aantal deelnemers dit toelaat, kan de GCP-dag (dag 2) los worden gevolgd.

Inlichtingen
Voor vragen kun je terecht bij de scholingscommissie:
Younan Vacher en Marjon de Vries scholing@nvvod.nl

Start Time

9:00 am

november 4, 2024

Finish Time

5:00 pm

november 7, 2024