Basisscholing oncologie datamanagement  2021

Data voor de najaars basisscholing 2021  in principe in Het Klooster in Woerden

  • Maandag 1 november 2021
  • Dinsdag 2 november 2021
  • Donderdag 4 november 2021

Het volledige programma vind je hier.

De scholing is vol! 

Op dit moment is het niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden stuur dan een email naar: secretariaat@nvvod.nl

Doelgroep

De beginnende, nog niet geregistreerde lokaal/centraal datamanager en monitor en voor degenen die hun basiskennis/GCP willen opfrissen. De scholing omvat de grondbeginselen van datamanagement en het ontwikkelen van klinische studies. Meer ervaren leden die deze scholing willen volgen (bijvoorbeeld voor (her)registratie) moeten hier rekening mee houden.

Aantal deelnemers

Minimaal 10 deelnemers en maximaal 14 deelnemers. Er wordt voorrang verleend aan NVvOD-leden en aan de beginnende, nog niet geregistreerde datamanager/monitor.

Doelstelling

Voorzien in de basiskennis voor het uitvoeren van oncologie datamanagement ter bevordering van de kwaliteit van verzamelde oncologische studiegegevens in Nederland.

Certificaat

Je ontvangt je certificaat als je alle dagen volledig hebt afgerond. De GCP basis is geen verplichting voor het verkrijgen van een basisscholingscertificaat, echter moet er dan wel een gelijkwaardig, recent, (GCP-)certificaat overlegd kunnen worden, waarvoor de NVvOD goedkeuring heeft gegeven.

Voor registratie is het volgen van de basisscholing een verplichting.

Kosten

Leden:

Deelname per dag: € 100,-

Deelname gehele cursus:  € 255,-

Niet-leden:

Deelname per dag: € 200,-

Deelname gehele cursus:  € 500,-

 

Indien het aantal deelnemers dit toelaat, kan de GCP-dag (2) apart worden gevolgd. Na afloop ontvang je een apart GCP-certificaat.

Dag 1 & 3 moeten in combinatie gevolgd worden voor registratie in het Kwaliteitsregister oncologie datamanager, centraal datamanager of monitor.

 

Betaling

Betaling van het volledige bedrag dient te geschieden vóór 25 oktober 2021, o.v.v. naam, lidmaatschapsnummer (indien van toepassing) en

‘basisscholing 2021’, op rekeningnummer: RaboBank: NL97 RABO 0132 9707 59, t.n.v. NVvOD, Utrecht

Inschrijving

De inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling.  Na 25 oktober 2021 ontvangt u per e-mail een bevestiging van inschrijving.

Annulering

Bij annulering na 25 oktober wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Inlichtingen

Secretariaat NVvOD

088-2346142 of secretariaat@nvvod.nl

Vragen over wetgeving/GCP

Op dag twee zal een deel van de dag worden ingericht om het wettelijk kader, waaronder GCP, te bespreken. Mocht je  vragen hebben over dit onderwerp of specifieke items besproken willen zien, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Er is ruimte gegeven om deze vragen te noteren.


Praktijkgedeelte

Onderdeel van de scholing is het volgen van een praktijkopdracht. Er kan voor deze praktijkopdracht worden gekozen uit een aantal opties. Het verslag van deze praktijkopdracht moet vóór 22 oktober 2021 ingeleverd zijn. Deze verslagen zullen worden gebruikt in een presentatie om zo de ervaringen weer te kunnen geven ten tijde van de derde scholingsdag. Meer specifieke informatie ontvang je bij de bevestiging van de inschrijving.

 


 

Laatste Nieuws


Communicatietraining kan helaas niet doorgaan

Door Mariëlle van Smeerdijk op 11-10-2021 12:32:59

Beste deelnemers, Helaas hebben we moeten besluiten om de communicatietraining van 6 december a.s...
Lees artikel

De scholingsagenda is weer up to date

Door Mariëlle van Smeerdijk op 16-06-2021 15:58:11

Zeer regelmatig worden de scholingsagenda's up to date gemaakt. Het loont dus zeker de moeite om...
Lees artikel

Presentaties plenaire dag najaar 2020

Door Mariëlle van Smeerdijk op 21-12-2020 11:20:50

De presentaties van de plenaire scholingsdag, georganiseerd door regio Enschede, zijn voor leden van...
Lees artikel